Har du frågor? Vår kundtjänst finns här.

Original Tiny liten vedeldad badtunna för två personer med lock

Från: 29,990 kr

Tiny-2 en elegant liten badtunna, ett lyxigt utomhusbad för två.

I paketet ingår ett rejält isolerat lock med låsbara säkerhetsspännen.
Inklusive:  • Isolerat täcklock • fri frakt

Vi skickar normalt badtunnan inom 3-8 dagar från oss.

Klorfri bakteriedödande

Badtermometer

Artikelnr: 3508-paket Kategorier: , ,

Den ovala formen på Kirami badtunnan Tiny i serien Original har förnyats och gjorts mer strömlinjeformad. Även sittställningen har förbättrats. Denna smäckra badtunna med två utformade sitsar har ett inre kar av plast, är lätt att underhålla och lämpar sig bäst för en eller två personer. Den lätta vikten och kompakta storleken gör badtunnan enkel att montera på såväl små trädgårdar som terrasser. Tack vare Tinys snabba uppvärmning och lilla vattenvolym kan även jäktade vardagskvällar bli en ren lyx. Säker LED-belysning, som installeras färdigt på fabriken, är tillgänglig som tilläggsutrustning till badtunnan. Belysningen framhäver karets färg och skapar en magisk stämning under badstunder i skymningen. Denna uppdaterade badtunnemodell lanserades i början av mars 2022.

I detta paket ingår ett rejält isolerat lock med låsbara säkerhetsspännen.

En badtunna av plast som är isolerad och monterad vid leverans. Dess externa vedkamin ansluts enkelt. Breezy badtunnan plastinsats är av rotationsgjuten tjock homogen polyetenplast vilket gör den mycket slitstark och lättskött. Kort och gott en problemfri plastinsats utan ingen risk för färgsläpp, blåsor/plastpest eller att plasten skiktar sig! Ytan är smutsavvisande och hygienisk samt snabb och enkel att rengöra, tål att högtrycktvättas! Den är UV skyddad, tål alla klimat, värme upp till +130˚C och kyla ner till -50 °C. Plasten är åldersbeständig – med mer än 40 år beräknad livslängd och torkar inte sönder. Miljövänlig – Helt återvinningsbar plast.

Badtunnas sidor har en isolerande luftspalt mellan plastinsatsen och ytterpanelen som ger en stor isolerande termoseffekt. Denna badtunna har ett isolerande och bärande fundament under hela plastinsatsen av tjock formgjuten hårt EPS-isolering. Detta isolerande fundament är en del av den bärande konstruktionen och ger en mycket god isolering under golv och upp hela vägen under sitsarna runt som stoppar markkylan. Nedtill på utsidan av badtunnan sveper en sveper en 11 cm hög gummisockel som  Så det finns inga organiska material som har kontakt med marken.

Som uppvärmare används en utvändig, Cult vedkamin som passar små och medelstora badtunnor. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium. Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Plastinsatsens sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans längd är 170 cm, bredd 71,5 cm, vattenvolym 615 liter och man kan bada i den redan från 500 liter. Den lämpar sig för 1-2 personer. Badtunnans torrvikt är 92 kg, CULT vekaminens bruttoeffekt är 36 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 22 kw.

Önskar man använda badvattnet till flera bad så är det mindre >>reningsverket som hängs över kanten en smidig lösning tillsammans med bakteriedödande kemi då brukar man kunna använda samma vatten en till ett par veckor. Vid goda förhållanden och bra skötsel av hygien, filter och kemi så lär samma badvatten kunna användas längre perioder än så med detta hängfilter i denna lilla badtunna.

Oavsett om man använder reningsverk av något slag eller inte så måste bakteriedödande medel tillsättas om man använder badvattnet mer än ett bad. Används sjövatten eller havsvatten i badtunnan så bör man tillsätta bakteriedödande kemi redan inför första badet. Att välja rätt reningskemikalie till badtunnan är viktigt med hänsyn till hälsa, natur och miljö. Vi rekommenderar en klorfri rening som är biologiskt nedbrytbar så att man med gott samvete tappa ut badvattnet. ”Biocool klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad. Fungerar likväl som rening av pooler och spabad. Den är omskriven i boken BRA KEMVAL ”–innehåller inga miljöfarliga ämnen”, och är kan till skillnad mot andra pool kemikalier tömmas ut i naturen då den är helt biologisk nedbrytbar. 

Vid härligt varmt bad i gott sällskap kan törsten behöva släckas och till drycken finns olika hållare som antingen sitter på utsidan runt badtunnan på en bekväm armslängds avstånd eller stadigt flytande mellan er, se dessa och andra tillbehör till din badtunna här.

Antal personer: 1-2
Minsta fyllningsvolym för vedeldning: ca 500 liter
Maximal vattenvolym: ca 615 liter
Yttre längd: 170 cm

Yttre bredd 71,5
Höjd badtunna 98 cm
Djup: 83 cm


Vikt: 92 kg

Förpacknings längd: 171 cm
Förpacknings bredd: 80 cm
Förpacknings höjd: 113

Tillbehör till din badtunna