Har du frågor? Vår kundtjänst finns här.

Badtunna Kirami Family Large Ø200 SB Cube 48/35 kw

Från: 37,995 kr

Stor Kirami badtunna av högsta kvalité med integrerad trappsits och extern vedkamin Cube 48/35kW och insida av StoneGray melerad polyetenplast och ädelbetsad ytterpanel.


Stora paketet ”bra tillbehör”

Temporarily unavailable

Bakteriedödande klorfri rening.

Slut i lager

Gnistskydd till skorsten

Artikelnr: 67LFGS35-1 Kategorier: , ,

Family-badtunnan utformades för att ta hänsyn till hela familjens behov, oberoende ålder och fysiskt skick. Som en del av badtunnans design finns en inbyggd bänk som kan användas för att svalka sig och barn kan sitta på den lättare. Man kan vila ryggen och armarna på de speciellt utformade kanterna på bänken. Bänkens design är idealisk för att kliva in och ut ur badtunnan. Den praktiska och lättillgängliga bänken förbättrar också säkerheten. Family är en badbalja som skapats utifrån kundernas önskemål. Family L anpassar sig, för sin storlek, en större grupp badare.

Som uppvärmare används en effektiv, svart Cube-kamin i en tidlös form. Den värmer även större badtunnor på kort tid. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium. Som ytterpanel har en finsk granpanel, betsad i kolsvart färg, använts. Granpanelen behåller sitt utseende länge. Innerkarets mjuka grå färg är alltid tidlös och smälter vackert in i omgivningen.

Tunnans diameter är 200 cm, vattenvolym 1930 liter och den lämpar sig för 6-8 personer. Badtunnans torrvikt är 180 kg, CUBE-kaminens bruttoeffekt är 48 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 35 kw.

Övrigt
– Vikt endast badtunna ca 124 kg.
– Vikt badtunna med vedkamin ca 170kg.
– Denna plastinsats färg StoneGray lämpar sig inte för golvbelysning

Mått

– Djup: 91 cm
– Höjd: 110 cm
– Rymmer: 8-10 personer
– Ytterdiameter: 200 cm
– Vattenvolym: 2200 liter
– Vikt endast badtunna ca 145 kg
– Vikt badtunna med vedkamin ca 225 kg
– Vedkamin Cube 48/35kW (Brutto-/nettoeffekt) med skorstenspaket

Tillbehör till din badtunna

Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,480 kr.Det nuvarande priset är: 1,298 kr.