Titan-el-varmare-badtunna-pool-spabad-3-kw-nano-elecro-lagoon-splasher

6,295 kr

Titan Nano Elecro Lagoon Splasher 3 kW El-värmare badtunna spabad & pool.

Artikelnr: 3003-T Kategorier: ,

En kompakt professionell elpatron/frostvakt till badtunna med 3 kW effekt med Titan element som klarar saltvatten. Driftsäker elektrisk värmare som också kan hålla badtunnan frostfri eller varm tills nästa bad. Med en steglös termostat ställer du in temperaturen i badtunnan på mellan 0-45 grader. Med andra ord så kan du ställa in den på härliga 39 grader så att din badtunna är redo att kliva ned i. Denna 3 kW frostvakt elvärmare till badtunnor passar även spabad och pooler upp till 20 m3.

Den installeras på slangen/röret efter pump och reningsverk, som då cirkulerar vattnet genom elvärmaren. Med sin integrerade flödesvakt stängs värmen av automatiskt om cirkulationen från reningsverket/pumpen avstannar och den ger en säker drift med vattenflöde ned till 1000 liter per timme. Självklart har den även inbyggt överhettningsskydd och en snabbsäkring. En praktisk liten neon lampa indikerar när elvärmaren är aktiv.

Denna 3 kw elvärmare har värmeelement av Titan som klarar av både saltvatten och sötvatten och motstår klor och andra poolkemikalier. Dess unikt utformade spiral värmeelement skapar ett turbulent vattenflödet genom värmecylindern av rostfritt stål (BS316L). Det skapar en enastående prestanda och längre livslängd genom att förhindra uppbyggnad av mineralbeläggningar på värmeelementet.

Enkel användning och installation. Elvärmaren skall placeras i ett torrt väderskyddat och frostskyddat utrymme, pumphus. Med sitt kompakta format är den lättplacerad. Tillverkas i Hertfordshire, England