Titan el-värmare badtunna, pool & spabad, 2 kW Nano Elecro Lagoon Splasher

Det ursprungliga priset var: 6,998 kr.Det nuvarande priset är: 4,995 kr.

Elvärmare till badtunnor Swim and fun, spabad och mindre pooler. Vill du ha vattnet kvar i badtunna på vintern mellan baden så behövs vattnet hållas frostfritt i badtunnan. Med en elvärmare till badtunnan kan du hålla vattnet i frostfri mellan baden eller badvarmt.

I lager

Artikelnr: 3002-T Kategorier: ,

Titan el-värmare badtunna, pool & spabad, 2 kW Nano Elecro Lagoon Splasher Swim and fun.

En kompakt professionell elpatron/frostvakt till badtunna med 2 kW effekt med Titan element som klarar saltvatten. Driftsäker elektrisk värmare som också kan hålla badtunnan frostfri eller varm tills nästa bad. Med en steglös termostat ställer du in temperaturen i badtunnan på mellan 0-45 grader. Med andra ord så kan du ställa in den på härliga 39 grader så att din badtunna är redo att kliva ned i. Denna 2 kW frostvakt elvärmare till badtunnor passar även spabad och mindre pooler upp till 15 m3.

Den installeras på slangen/röret efter pump och reningsverk. som då cirkulerar vattnet genom elvärmaren. Med sin integrerade flödesvakt stängs värmen av automatiskt om cirkulationen från reningsverket/pumpen avstannar och den ger en säker drift med vattenflöde ned till 1000 liter per timme. Självklart har den även inbyggt överhettningsskydd och en snabbsäkring. En praktisk liten neon lampa indikerar när elvärmaren är aktiv.

Denna 2 kw elvärmare har värmeelement av Titan som klarar av både saltvatten och sötvatten och motstår klor och andra poolkemikalier. Dess unikt utformade spiral värmeelement skapar ett turbulent vattenflödet genom värmecylindern av rostfritt stål (BS316L). Det skapar en enastående prestanda och längre livslängd genom att förhindra uppbyggnad av mineralbeläggningar på värmeelementet.

Enkel användning och installation. Elvärmaren skall placeras i ett torrt väderskyddat och frostskyddat utrymme, pumphus. Med sitt kompakta format är den lättplacerad. Tillverkas i Hertfordshire, England

Elförsörjning

AC 220~240V 50-60 Hz, en fas

Säkring

2 kW / 9 Amp

IP-klass

IP44

Elanslutning

Fast installation av behörig elektriker efter jordfelsbrytare, 30 mA

Flödeskrav

Minimalt flöde: 1 m³/tim Maximalt flöde: 17m³/tim

Värmeelement

Av Titan som klarar av både saltvatten och sötvatten och motstår klor och andra poolkemikalier.

Värmecylinder

BS316L Rostfritt stål

Vattenanslutning

1½” tums invändig gänga, Ø50 mm invändig lim, 1½" utvändig slangnippel för 32/38 mm slang

Arbetstryck

Max 4 bar

Dimensioner, mm

L440 x B120 x H190 mm