Isolerat vikbart lock till badtunna, Ø173 cm

Från: 4,995 kr

Isolerat täcklock till badtunna, spalock. Passar badtunna Kirami Medium och även andra badtunnor och spabad. Hantverk av högsta kvalité, producerade i Finland.
Ø173 cm

Leverans av lock till närmsta officiella Schenker terminal

Hemleverans av lock till badtunna

Hämtas hos Badbaljan i Nynäshamn efter närmare ök.

Artikelnr: 697 Kategori:

Isolerat vikbart spalock till badtunna, Ø173 cm

Passar våra Fritidstunnor Medium. Isolerad med 7 cm tjock högdensitets polystyren för bästa värmeisolering och förstärkt med U-aluminiumprofiler och beklädd med kraftigt svart UV skyddad armerad skinnliknande vinyl med. Brand- och mögelskyddad med kondensventilation. 4 st praktiska fästband med snabblås som vindsäkrar locket. Klarar av ordentlig belastning, bär vikten av en liggande vuxen på 80 kg. Täcker badtunnor & spabad med upp till 173 cm diameter, sidogardinen går 7 cm nedanför badtunnans sarg. Om badtunnan inte fullsatt så kan bada med ena halvan av locket uppvikt. 

Levereras i en kartong som mäter: 119x18x193 cm, vikt 15 kg.

Ett lock till badtunnan är nödvändigt och något som vi alltid rekomenderar. Som alternativ till detta isolerande lock har vi vårt mest sålda lock. Ett stadigt täcklock av mycket slitstark ABS-plast. Även detta klarar avordentlig belastning tack vare sin välvda form. Säkras i badtunnan med medföljande gummistroppar. Det bästa är att kombinera något av dessa täcklock med ett extra isolerande lock som ligger direkt på vattenytan och håller kvar värmen under vattenytan och tar bort värmeförlusten mellan vattenytan och badtunnans täcklock vid uppvärmning och mellan bad.