Isolerat vikbart lock badtunnor, Ø200 cm x 7 cm

Från: 5,295 kr

Isolerat täcklock till badtunna, spalock. Passar våra badtunnor Large med 200 cm diameter,  eller andra badtunnor och spabad. Hantverk av högsta kvalité, producerade i Finland.

Leverans till närmsta Schenker terminal

Hemleverans av locket –dagtid

Hämtas hos Badbaljan i Nynäshamn efter närmare ök.

Artikelnr: 864 Kategori:

Isolerat vikbart lock badtunnor, Ø200 cm x 7 cm

Isolerad spalock med 7 cm tjock högdensitets polystyren för bästa värmeisolering och förstärkt med U-aluminiumprofiler och beklädd med kraftigt svart UV skyddad armerad skinnliknande vinyl. Brand- och mögelskyddad med kondensventilation. 4 st praktiska fästband med snabblås som vindsäkrar locket. Klarar av ordentlig belastning, bär vikten av en liggande vuxen på 80 kg. Täcker badtunnor och spabad med  200 cm diameter, sidogardinen går ca 7 cm nedanför badtunnans sarg. Om badtunnan inte fullsatt så kan bada med ena halvan av locket uppvikt. Vikt 17 kg.

Levereras normalt i en kartong som mäter: 119 x 18 x 210cm cm, vikt 17 kg.

För att få badtunnans lock barnsäkrare så rekommenderar vi vårt låsbara lockbälte som du låser locket på badtunnan med riktig nyckellås och säkrar att små barn inte får av locket, detta locklås säljs som tillbehör och passar alla typer av lock på badtunnor eller spabad.