Dryckeshylla Drink Arc av ThermoWood

Det ursprungliga priset var: 1,195 kr.Det nuvarande priset är: 1,095 kr.

Artikelnr: arc-170 Kategori:

Dryckeshylla Drink Arc av ThermoWood

Dryck hör ofta till härligt varma bad men att sitta och hålla i sin dryck blir obekvämt. Att då enkelt kunna ställa ifrån sig den på en armslängds avstånd är mycket värt. Dessa gedigna hyllplan av värmebehandlat trä fästes enkelt på utsidan av badtunnan. Den rymliga och stiliga dryckeshållaren Drink Arc tjänar som ett behändigt underlägg för drycker och tilltugg. I hållaren finns skåror för vinglas med fot, där det är lätt att sticka in glasen och där de också hålls upprätt. Drink Arc följer badtunnans former in i minsta detalj. Du kan också lägga till fler hållare kring tunnan för underlägg för hela gänget. Innerlängd 75 cm, ytterlängd 88 cm, djup 15 cm.

Slipp putta ner din dricka i eller utanför badet som annars är lätt hänt när drickan står eller hänger i hållare på kanten. Med denna typ slipper man trängas med en guppande flytande bar i ögonhöjd i mitten av badet.

Materialet är vackert brunt och hållbart värmebehandlat trä. Anpassad för vår Fritidstunnan Medium Ø170 cm men passar andra med samma diameter.

Vi rekommenderar att hyllorna underhållsoljas ett par gånger varje år.