Activ Pool Algmedel Protector 1L

99 kr

Artikelnr: 335028 Kategorier: ,

Activ Pool Algmedel Protector 1L

Pool Protector förebygger effektivt beläggningar på poolens botten och sidor. Alger, sporer från mikroorganismer transporteras genomluften, och det kan inte undgås, att de uppträder i vattnet. Den omgivande miljön – hög värme, mycket regn och stor badaktivitet, påverkar också utvecklingen av beläggningar i poolen. Denna förebygger den glatta ytan. Som ett alternativ så rekommenderas ett extra >>UV-ljus reningssystem som dödar algerna istället.

Start dosering:  Tillsätt 1,0 dl Pool Protector per 10.000 liter vatten.

Förebyggande dosering: Tillsätt varje vecka 0,5 dl Pool Protector per 10.000 liter vatten.

Blanda först ut KlarPool i en ren plasthink vatten. Tillsätt lösningen längs med kanten på poolen medans pumpen är igång. Vid större badbelastning, höga temperaturer eller efter oväder rekommenderas en högre dosering. Blanda aldrig med andra kemikalier. Förvara produkten stående i originalförpackningen, oåtkomligt för barn, frostfritt och utan direkt solljus. Biocider skall användas på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

KlarPool förebygger effektivt belägninger på poolens botten och sidor.

Sporer från mikroorganismer transporteras genomluften, och det kan inte undgås, att de uppträder i vattnet. Den omgivande miljön – hög värme, mycket regn och stor badaktivitet, påverkar också utvecklingen av beläggningar i poolen.

KlarPool förebygger att poolen blir hal och får beläggningar på botten och sidorna. Förebyggande dosering veckovis:0,5 dl. KlarPool pr. 10.000 liter vatten.

Har skadan hänt:
Uppträder det beläggningar på poolens botten och sidor, skall poolvattnet först desinficeras med en chockbehandling med respektive Snabbklor (1701) eller OxyChock (1784) innan KlarPool används.