Manuell bottensug vakuum till spa, pool & badtunna

680 kr

Manuell bottensug vakuum till spa, pool & badtunna

Enkelt multi reningsverktygt till badtunnan, spabadet och poolen. Praktiskt handverktyg att rengöra pooler, spa och badtunnor. Innehåller sugpump med både brett och smalt sugmunstycke som du enkelt kan koppla på en borste. Det medföljer också en praktiskt och användbar ytvatten-håv (skimmer) och ett praktiskt väggfäste. Smutsen samlas i en filterbehållare som lätt töms.
För en badtunna så är detta det enklaste alternativet för rengöring som ger möjlighet enkel rengöring av bottensmuts och större partiklar.

Nästa steg är ett >>reningsverk som hängs över kanten och  filtrerar vattnet genom ett sk. cartridge filter. Detta ger möjlighet tillsammans med bakteriedödande renings kem använda vattnet till flertalet bad.

Önskar du bästa rening av badtunnans vatten och möjlighet att behålla vattnet under månader i badtunnan så behövs ett >>riktigt reningsverk till badtunnan tillsammans med bakteriedödande renings kem. Reningsverket går att utrusta med en mycket effektivt >>UV-ljus reningssystem till badtunna, spabad och pooler. Detta minskar behovet av kem men framför allt tar dör på alger och sporer i badvattnet. – Det som många gånger i en pool, spabad eller i en badtunna kan kännas som en glatt yta på väggar, botten och sitsar.