kirami kantfilter badtunna och biocool disinfect my pool 1L

Från: 1,795 kr

Lättskött filtersystem som hängs på kanten ner i badtunnan eller den mindre poolen.
1 liter Biocool Disinfect my pool är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad.

Fri frakt till närmsta Schenker ombud

BioCool PoolFilter Clean

Artikelnr: 36151 Kategorier: , ,
Reningsverk till Badtunna
Kanthängd från Kirami är ett praktiskt och effektivt kanthängt reningsverk som möjliggör att samma vatten kan användas 1-2 veckor i badtunnan tillsammans med bakteriedödande kemi. Med enkel installation hängs detta mindre reningsverk ned över kanten i badtunnan och kräver ingen håltagning. Detta reningsverk drar först badtunnans ytvatten genom sitt övre grovfilter som fångar upp större partiklar som t.ex. gräs och blad. Inunder sitter ett tvättbart och utbytbart patronfilter (Lamellfilter) som effektivt fångar upp de små partiklarna i badtunnans vatten. På knappt en timme filtrerar detta reningsverk vattnet i en normal badtunna på dryga 1500 liter. Detta system fungerar också till mindre pooler.

Hela systemet drivs av en liten men förhållandevis kraftig 12V pump med en 5 m lång kabel som kopplas med snabbkontakt till medföljande 230V-transformator. Kroken som reningsverket hängs över kanten med passar normalt sarger med tjocklek upp till 8 cm.

Rengöring
Det är praktiskt att ha ett extra patronfilter så att man alltid har ett rent att byta till när man ska rengöra det använda. Rengöringen är enkel, reningsverket lyfts upp ur vattnet och patronfiltret lossas. Därefter läggs det i en spann med vatten minst 6 timmar och därefter spolas filtret rent under rinnande vatten. När filtret skall rengöras så ska alltid hela systemet lyftas ur badtunnan innan lamellfiltret tas bort. Innan start känn att filterpatronen sitter fast korrekt. Kontrollera att vattnet flödar bra ut från pumpen nedtill, om flödet är svagt med rengjort lamellfilter så ska även själva pumpen nedtill kontrolleras om den behövs rengöras. Rengöring av pumpen ska göras minst två gånger per år.

Kirami Biocool Disinfect my Pool 1l
är ett luktfritt och klorfritt flytande desinfektionsmedel för att rena ditt badvatten i badtunor och spa. Detta desinfektionsmedel innehåller inga klorföreningar som frisätter aktivt klor och genererar därmed inga hälsoskadliga kloraminer. Biocool Disinfect my pool är en enkel och effektiv desinfektion av badvatten som är lätt nedbrytbar i naturen. Produkten är verksam vid olika pH- värden utan att tappa effektivitet vilket gör att mätning av pH i badvattnet inte behövs. Dosera enkelt med hjälp av doseringsmodulen direkt från flaskan. Betydligt mindre omständligt att handha än konventionella metoder. Biocool Disinfect my pool ersätter klor, chockklor, algmedel, pH- mätning och justering.