Dryckeshållare badtunna TubBar 2

369 kr

Robust flytande bar med plats för sex stycken flaskor eller burkar och en större flaska eller tilltugg i mitten. Det finns även utmärkta platser för drycker i hållaren så att alla hittar sitt glas oavsett var hållaren flyter.

Alla dryckeshållare  ⇒

 

Artikelnr: 129-2 Kategori:
TubBar 2 flytande dryckeshållare

Ny elegant flytande dryckeshållare TubBar 2 – högklassig och användarvänlig. Den isolerar värmen från badvattnet och håller dryckerna friskt kalla. Den är också ett roligt element där de flyter mellan badare. Ingen behöver räcka förfriskningar till andra utan de finns alltid inom räckhåll för alla. Det finns även utmärkta platser för drycker i hållaren så att alla hittar sitt glas oavsett var hållaren flyter.

Alla dryckesfack har sitt egen bokstav så att det är lätt att hålla reda sitt glas.

TubBar 2 har tillverkats av stötsäkert och vattentätt EPP (Expanded Polypropylene). Av EPP tillverkas bland annat stötfångare, dörrpaneler, förvaringssystem, pelare och verktyg.

Låg höjd för att inte störa ögonkontakt. Riktigt stadig! Håller dryckerna friskt kalla då den isolerar värmen från badvattnet.

Dryckeshållaren TubBar 2 är ett perfekt och hållbart val till en badtunna, spabad eller simbassäng. Finns även i grå och havsblå

 

Rea!
Det ursprungliga priset var: 1,480 kr.Det nuvarande priset är: 1,298 kr.