BioTab klorfri rening av badtunnor, spa & pooler, Biocool kirami 3 x 1 liter

798 kr

Biocool pooldesinfektion, 3×1 liter med Biocool Disinfect my pool 1l ”BioTab klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad.

Biocool pooldesinfektion, Trepack BioTab / BioCool klorfri rening av badtunnor, spa & pooler

”BioTab klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad. Fungerar likväl som rening av pooler. Den är omskriven i boken BRA KEMVAL ”–innehåller inga miljöfarliga ämnen”, och är kan till skillnad mot andra pool kemikalier tömmas ut i naturen då den är helt biologisk nedbrytbar.

Det är viktigt att vara medveten om att badtunnor såväl som spabad och små- och stora pooler ska ha en sund, giftfri och hälsosam vattenmiljö. Vi har marknadsfört BioTab / BioCool i många år. Denna är utvecklad och tillverkas i Sverige. En omtyckt och effektiv och inte minst miljövänlig produkt som kan användas till badtunnor, spabad och bassänger.

Biocool Disinfect my pool är luktfri och klorfri. Den innehåller således inga klorföreningar som frisätter aktivt klor och genererar därmed inga kloraminer vilka är mycket hälsoskadliga. Biocool Disinfect my pool är en enkel och effektiv desinfektion av badvatten som är lätt nedbrytbar i naturen. Inga kompletterande produkter behövs. I vissa fall kan flockningsmedlet Biocool Clear my poolwater behövas för att partiklar i badvattnet lättare ska fastna i reningsfiltret. Produkten är verksam vid olika pH-värden utan att tappa effektivitet vilket gör att mätning av pH i badvattnet inte behövs. Dosera enkelt med hjälp av doseringsmodulen direkt från flaskan. Betydligt mindre omständligt att handha än konventionella metoder. Biocool Disinfect my pool ersätter klor, chockklor, algmedel, pH-mätning och justering.

Biocool Disinfect my pool är

  • Klorfri – frisätter inte aktivt klor och genererar därmed inga kloraminer vilka är mycket hälsoskadliga
  • Luktfri
  • Lätt biologiskt nedbrytbar
  • Enkel att använda och dosera (doseras direkt ur flaskan. Inget spill med mått)
  • Inga kompletterande produkter krävs (men det går att komplettera med klor vid t.ex. övergång till Biocool Disinfect my pool eller om man av annan anledning önskar använda klor eller t.ex. flockningsmedel)
  • Bevisat effektiv

Om Biocool

Biocool erbjuder skonsamma, enkla och effektiva produkter för rent vatten och hälsosam hud. Biocool kommer från norra Sverige där enkelhet och renhet är ledstjärnor i allt vi gör. Målsättningen är att utveckla produkter av hög kvalitet som är skonsamma mot människa och miljö. Produkterna ska vara enkla i sin utformning och användning samt bevisat effektiva. Biocool brinner för att bidra till samhällets kamp för att reducera användningen av klor och antibiotika. Alla Biocools poolprodukter är fria från klorföreningar som frisätter aktivt klor och genererar därmed inga kloraminer vilka är hälsoskadliga.

.